Over Avia

 

AVIA ONTSTAAT

 

1927, Zwitserland. Reeds lang voor de Europese eenmaking was AVIA al gestart aan een solide Europese uitbouw. Meerdere onafhankelijke petroleummaatschappijen groepeerden zich om een gezamenlijke koers te varen onder de naam AVIA om op die manier, met Europese inslag en als groep, een alternatief te bieden tegenover de grote multinationals. Een concept dat aansloeg en uitgroeide naar andere landen. 

 

KWALITEIT MET EUROPESE INSLAG

 

Vandaag maken meer dan 100 ondernemingen deel uit van AVIA INTERNATIONAL. Je vindt AVIA-tankstations en petroleum handelaren in België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Hongarije, Servië, Spanje, Tsjechië en Zwitserland. En je mag gerust zijn, in elk land is de kwaliteit van de AVIA-producten hoogstaand. Alle aangesloten leden leven strikt alle kwaliteitsvoorschriften na. 

 

WAAROM JE VOOR AVIA (BELGIË) KIEST

 

AVIA België telt 3 ondernemingen met respectievelijke hoofdzetels in Antwerpen, Hasselt en Temse. Naast deze administratieve hoofdcentra  heeft AVIA opslagplaatsen in Antwerpen, Gent, Luik, Brugge, Brussel en Hasselt. Samen bedienen ze heel België.

AVIA is voornamelijk streekgebonden. Elk AVIA-lid handelt volledig zelfstandig en speelt daarmee in op de noden en wensen van zijn streekgenoten. Je bekomt er het beste advies en de beste diensten.

Je kan hen altijd contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Partners

Belgomazout

D'Herbouvillekaai 100, 2020 Antwerpen
03 244 92 00

Belgomine

Wilfordkaai 43, 9140 Temse
03 771 38 01

Tankterminal

Dijkstraat 9, 9160 Lokeren
011 31 21 19