Stookolie, mazout in de volksmond, staat genoegzaam bekend als de goedkoopste en gezelligste manier om je te verwarmen.

In tegenstelling tot aardgas zijn er geen gebruiksrisico's, en zijn de prijzen volledig geliberaliseerd. Bereken de prijs van de levering van stookolie bij u thuis, en bestel on-line! Of wilt u meer weten over de wetgeving rond stookolietanks? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Aviatherm

Zuiniger, zekerder en zuiverder.

Aviatherm is de hoogwaardige mazout en heeft als belangrijkste voordelen dat het zuiniger, zekerder en zuiverder is, waardoor uw rendement verhoogt en uw verwarmingsinstallatie minder snel slijt.

 • Zuiniger

  Aviatherm verbetert het verbrandingsproces. Omdat minder roetafzetting in uw verwarmingsinstalllatie ontstaat, kan de warmte nog beter worden overgedragen. Hierdoor vermindert uw verbruik. U stookt dus steeds goedkoper!

 • Zekerder

  Aviatherm gaat de vorming van corrosie in uw verwarmingsinstallatie tegen en beschermt de stookoliepomp door een betere smering.*

  Hierdoor wordt de levensduur van uw installatie verlengd. Verder reduceert Aviatherm de natuurlijke vorming van sedimenten door veroudering en loopt u minder risico op verstopping van sproeier en filter.*

 • Zuiverder

  Aviatherm zorgt voor een intensievere en schonere verbranding, waaronder er minder schadelijke stoffen ontstaan. Verder heeft Aviatherm een reinigende werking op de tankwand, wat de visuele controle bij kunststoftanks aanzienlijk vereenvoudigt.

  * Getest in het labo. Al onze bevindingen zijn gebaseerd op een vergelijking tussen Aviatherm en onze standaardmazout.

Avia Mazout

Dé standaard

AVIA mazout is onze standaardkwaliteit (met een zwavelgehalte van 50 ppm). Deze zuivere en hoogwaardige mazout is geschikt voor alle types van centrale verwarming. Deze kwaliteit kan u gebruiken voor ondergrondse tanks, tanks in kelders en garages, of tanks die goed beschut zijn tegen de koude. Voor andere type van tanks is de toevoeging van een antistolmiddel (tot – 18°C) aanbevolen ofwel de AVIA mazout Extra kwaliteit (vorstvrij tot – 20°C vanaf begin november tot en met eind februari)

Avia Extra

Beste van beide werelden

Deze mazoutkwaliteit combineert de voordelen van de mazout Extra (laag zwavelgehalte van slechts 10 ppm en uitermate geschikt voor condensatieketels en landbouwmachines) met de voordelen van Aviatherm (een vermindering van het verbruik). Vanaf begin november tot en met eind februari heeft deze kwaliteit ook vorstvrij tot -20°C.

Vraag hier uw mazoutprijs aan!

Partners

Belgomazout

D'Herbouvillekaai 100, 2020 Antwerpen
03 244 92 00

Belgomine

Wilfordkaai 43, 9140 Temse
03 771 38 01

Tankterminal

Dijkstraat 9, 9160 Lokeren
011 31 21 19